fotoshoot

In principe ben ik niet beschikbaar voor zogenaamde “TFP” fotoshoots.

Op regelmatige basis ben ik echter wel op zoek naar modellen, visagisten en stylisten voor projecten, waarbij we iets voor elkaar kunnen betekenen.

Het betreft hier zowel betaalde als onbetaalde opdrachten; eigen projecten, workshops en oefensessies.

Ben je een (semi-)professioneel model of visagist en heb je eigen portfolio wensen? Dan is het vaak mogelijk één en ander te combineren.

Neem vooral contact op voor meer informatie.

in opdracht

André Nijenhuis Fotografie beschikt over een ruime studio aan de Coolhaven te Rotterdam (Delfshaven). Deze studio leent zich vooral voor portretshoots.

In de studio kunnen traditionele, creatieve en artistieke foto’s gerealiseerd worden.

Geen enkele shoot is hetzelfde. Daarom kan ik geen kant-en-klare prijsinformatie geven. Mijn tarief verschilt per type opdracht. De ene opdracht vereist meer voorbereiding en/of nabewerking dan de andere.

Vragen of een offerte? Neem vooral contact op voor meer informatie.

fotografieschool

André Nijenhuis organiseert sinds 2005 diverse fotografiecursussen en workshops. Met ingang van 1 september 2016 onder de naam Rotterdamse Fotografieschool. Er zijn fotocursussen voor beginners, half gevorderden en gevorderden, workshops en privé lessen. Tevens worden er opleidingen ‘op maat’ georganiseerd.

Tijdens een cursus worden theorie, praktijk en creativiteit stap voor stap uitgelegd. Wat doet het diafragma, de sluitertijd, de ISO, wat is RAW en wat is nu echt belangrijk in het werken met de camera? Hoe bewerk ik mijn bestanden? Een workshop kenmerkt zich door ‘leren in de praktijk’.

over

Ik ben een beelddenker met een camera. Als fotograaf bedenk ik altijd weer een beeld dat net anders is. Ik maak eigen werk in opdracht maar ook voor mijzelf en anderen. Mijn eigen werk is voor u beschikbaar voor in de woonkamer of kantoor. Zie mijn website www.f-a-n.nl

Mijn hele leven ben ik in mijn fotografie op zoek naar foto’s die een beleving, emotie of verbeelding van een bepaald moment of periode weergeven. Ik heb mij vooral gespecialiseerd in portretfotografie. Door veel met licht en schaduw te werken haal ik de verborgen schoonheid naar voren. Ik houd van het echte, zonder opsmuk. Omdat de waarheid, hoe lelijk soms ook, veel mooier is dan het opgepoetste. In de jaren 70 heb ik de fotovakschool gevolgd. Ik kwam echter snel tot de ontdekking dat ik mijn eigen zigzag weg moest volgen en in die zin ben ik vooral autodidactisch te noemen.

© copyright 2019, André Nijenhuis Fotografie

Alle foto’s op deze website zijn auteursrechtelijk beschermd.

Ik heb mijn uiterste best gedaan de modellen toestemming te vragen voor het plaatsen van zijn/haar foto op deze portfolio website. In sommige gevallen is dit helaas niet gelukt. Mocht je bezwaar hebben tegen plaatsing, laat het mij weten.

disclaimer

De informatie op deze website is uitsluitend bedoeld als algemene informatie. Er kunnen geen rechten aan de informatie op deze website worden ontleend. Hoewel André Nijenhuis Fotografie zorgvuldigheid in acht neemt bij het samenstellen en onderhouden van deze website kunnen wij niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. André Nijenhuis Fotografie garandeert niet dat de website foutloos of ononderbroken zal functioneren of vrij zijn van virussen. André Nijenhuis Fotografie wijst iedere aansprakelijkheid ten aanzien van de juistheid, volledigheid, actualiteit van de geboden informatie en het (ongestoord) gebruik van deze website uitdrukkelijk van de hand.