fotoshoot

Nadat je bent gevraagd door André Nijenhuis om model te staan voor een fotoshoot, ga je eerst op deze website kijken en besluit je om het wel of niet te doen.

Vindt je het leuk, stuur mij dan een e-mailbericht. Ik neem dan zo snel als mogelijk contact met je op om persoonlijk kennis te maken.

Neem dan contact op.

commissioned

André Nijenhuis Fotografie beschikt over een ruime studio aan de Coolhaven te Rotterdam (Delfshaven). Deze studio leent zich vooral voor individuele portretten.

In de studio kunnen traditionele, creatieve en artistieke foto’s gerealiseerd worden.

Geen enkele shoot is hetzelfde. Daarom kan ik geen kant-en-klare prijsinformatie geven. Mijn tarief verschilt per type opdracht. De ene opdracht vereist fors meer voorbereiding en/of nabewerking dan de andere.

Vragen of een offerte? Neem dan contact op.

fotografieschool

André Nijenhuis organiseert sinds 2005 diverse fotografiecursussen en workshops. Met ingang van 1 september 2016 onder de naam Rotterdamse Fotografieschool. Er zijn fotocursussen voor beginners, half gevorderden en gevorderden, workshops en privé lessen. Tevens worden er opleidingen ‘op maat’ georganiseerd.

Tijdens een cursus worden theorie, praktijk en creativiteit stap voor stap uitgelegd. Wat doet het diafragma, de sluitertijd, de ISO, wat is RAW en wat is nu echt belangrijk in het werken met de camera? Hoe bewerk ik mijn bestanden? Een workshop kenmerkt zich door ‘leren in de praktijk’.

over mij

Begin jaren 70 ben ik begonnen met fotograferen. Uiteraard in die periode met een analoge spiegelreflexcamera. Na veel carrière omzwervingen heb ik in 2000 een applicatie-opleiding Digitale Fotografie gevolgd. Sinds 2002 sta ik ingeschreven bij de Kamer van Koophandel als fotograaf.

Portretfotografie is een kant van de fotografie waar mijn hart al vanaf het begin naar uit gaat en waarin ik nog steeds nieuwe uitdagingen tegenkom. Daarnaast ben ik intensief bezig met contemplatieve en “new topographics” fotografie.

© copyright 2018, André Nijenhuis Fotografie

André Nijenhuis is fotograaf te Rotterdam. Al de foto’s op deze website zijn auteursrechtelijk beschermd.

Ik heb mijn uiterste best gedaan de modellen toestemming te vragen voor het plaatsen van zijn/haar foto op deze portfolio website. In sommige gevallen is dit helaas niet gelukt. Mocht je bezwaar hebben tegen plaatsing, laat het mij weten.